Louvredak

Overkapping met glazen schuifpui en houtkachel 

Reactie klant

We wilden onszelf eens verwennen: een overkapping. Al ‘googelend’ kwamen we foto's van Louvredaken tegen. Van tegelvloeren. Van glazen schuifpuien. We maakten een schets en googelden verder: terrasoverkapping, Louvredak, Eindhoven. Zo kwamen we bij Rens terecht.

Schets opgestuurd. Vrijwel direct een antwoord, en een afspraak. Ze kwamen langs keken even rond, en zeiden me vriendelijk: “Zo gaan we het niet doen”. De overkapping moest groter, vierkant, het Louvredak idem, de stenen vloer gelijkmatig, en de schuifpui eenvoudiger en goedkoper. En ze hadden groot gelijk!

Tijdens de bouw spatte de werk vreugde en ervaring er van af. Alles ging soepel en voorspoedig. Specialisten: elektricien, dakdekker, stukadoor, worden tijdig ingeschakeld, zijn flexibel, en helpen graag, ook met nieuwe wensen.

Bij Rens is het werk is in goede handen, het netwerk functioneert, er wordt snel en schoon gewerkt, de boel wordt telkens keurig opgeruimd. De overkapping is prachtig. Hadden we veel eerder moeten doen. En de overeengekomen prijs viel reuze mee. Een waarachtige aanbeveling dus.